Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Одвічне питання батьків і дітей та головне бажання кожного українця | У Коломиї стартував показ комедії “Крашанка”

Одвічне питання батьків і дітей та бажання кожного українця | У Коломиї стартував показ комедії "Крашанка"

Війна – безперечно нелегкий час для кожної української родини, винятком не стали й Забіяки. Діти майже 10 років не бачили рідного батька, та ось напередодні Великодня родина знову збирається під одним дахом. Щоправда, голова сімейства Іван Забіяка не в захваті від цієї ідеї, адже діти та онук заважають йому завершити будівництво ракети “Крашанка-1”, яка має влучити в центр російської столиці.

Журналістка Інформатора побувала на кінопрем’єрі у кінотеатрі “Стрічка” й ділиться своїм враженням.

За сюжетом, двоє сестер (Олеся Жураківська, Даша Легейда) та їхній брат (Володимир Гладкий) повертаються у дім дитинства, аби перед Пасхою навідати батька (Станіслав Боклан), та вони дізнаються, що з почтаком війни старий зовсім зійшов з розуму, ба більше, бачити їх батько не хоче й погоджується потерпіти лише до Великодня. Власне, всі події у фільмі розгортаються протягом тижня: від Великого понеділку до неділі.

З часом стає зрозуміло, чому Іван Забіяка так вперто проганяв своїх дітей – чоловік розпочав будівництво ракети “Крашанка-1”, аби вдарити нею по російському кремлю, а нащадки не розуміють його й постійно втручаються у справи. Єдиний, хто став у пригоді дідусеві – його онук Михась, та і той хоче отримати свою вигоду.

Легка сімейна комедія, з приємним гумором та родзинками, які зрозуміють багато українців. Саме так можна схарактеризувати цей фільм.

Чимало родин впізнають себе у Забіяках: сварки між сестрами, секрети від батьків та головне бажання кожного українця – смерть ворожого президента. Загалом, “Крашанка” приємно здивувала гарними кадрами, ідеєю «Перемога — справа сімейна», а ще – зображенням звичайної сім’ї, де попри різницю в поколіннях та конфлікти, всі намагаються знайти спільну мову й не забувати, що люблять один одного.

Побачити комедію “Крашанка” можна в Коломиї на вул. В. Нагірного, 18. Стрічка йтиме у кінотеатрі Коломиї тричі на день.

Придбати чи забронювати квитки можна ТУТ.

Бронь за телефонами
097 125-19-45
099 253-95-00
093-832-88-66

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору