Інформатор Коломия

ВЛАДА

Хто з депутатів голосував за скандальне рішення щодо оренди землі біля міського озера Коломиї

Хто з депутатів голосував за скандальне рішення щодо оренди землі біля міського озера Коломиї

25 квітня більшість депутатів Коломийської міської ради своїм рішенням надали в оренду на 49 років земельну ділянку по вулиці Новодворського, 17 дружині депутата від “Самопомочі” Романа Крутка. Гриль-паб “Кружало”, що розташовується на цій ділянці біля міського озера, знаходиться в природоохоронній зоні. Відтак виходить, що депутати прийняли незаконне рішення.

Інформатор публікує поіменний список депутатів, які проголосували за це скандальне рішення.

Як повідомлялось раніше, власником гриль-пабу “Кружало” біля озера ім. Руфа є місцевий підприємець, двічі депутат Коломийської міської ради Роман Крутко. Земельну ділянку ж в оренду на 49 років для будівництва та ведення бізнесу надали іншим особам – Федюк Юлії Володимирівні та Зубковій Ірині Василівні, якій й подали звернення щодо відведення їм цієї землі.

“ЗА” це рішення проголосувало 25 з 35 міських обранців, присутніх в залі засідань. Сам Роман Крутко не голосував, повідомивши про конфлікт інтересів.

Перед розглядом цього питання ГУРівець, захисник України й громадський активіст Тараса Маркевич застеріг депутатів, наголосивши на його незаконності. Але 25 депутатів і депутаток не втримались і таки проголосували за.

Екозахисник і учасник бойових дій Тарас Маркевич оголосив, що підготував звернення до прокуратури та ДБР. Інформатор приєднується до громадського активу й висвітлюватиме просування справи крок за кроком. Якщо ви з нами – дзвоніть  096 545 8237.

Як відомо, таке рішення вже було винесене на розгляд сесії. Деталі: Озеро чи став: на сесії розглядали питання прибережних зон “ставка на вулиці Чехова”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору