Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Несподівано: двоє братів вирішили незаконно повернутися в Україну, перепливши річку

Несподівано: двоє братів вирішили незаконно повернутися в Україну, перепливши річку

Розрив шаблону – так в ДПСУ назвали випадок, коли двоє чоловіків незаконно потрапили з Польщі в Україну, перепливши річку Західний Буг. Порушників, які виявилися братами, затримали неподалік кордону. 

Деталями ділиться Інформатор, посилаючись на ДПСУ.

25-ти та 26-річні волиняни кілька років проживали в Німеччині. Через відсутність роботи вони надумали повернутися в Україну. І зробити це вирішили незаконно.

На те, що брати переплили річку, вказував і одяг порушників, який був геть мокрим. З собою «мандрівники» прихопили запас харчів та інструмент для перерізання дроту, сподіваючись скористатися ним задля подолання інженерних загороджень. Проте на шляху до них порушників виявив прикордонний наряд.

Чоловіків охоронці кордону доправили до підрозділу та склали відносно них адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення прийматиме суд.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору