Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В ніч на 27 квітня росія ударила по 4 ТЕС, начальник зміни отримав контузію | Деталі нічної ракетної атаки

В ніч на 27 квітня росія ударила по 4 ТЕС, начальник зміни отримав контузію

Зокрема йдеться про теплостанції в Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. На одному з об’єктів поранень зазнав начальник зміни, у чоловіка контузія. Про це повідомив міністр енергетики, проте не зазначив, у якій саме області працівник теплоелектростанції постраждав внаслідок ракетного удару в ніч на 27 квітня.

Повідомляє Інформатор.

Усього ворог застосував 34 ракети повітряного, наземного та морського базування у ніч на 27 квітня. Повітряні сили України повідомляють про 21 знищену ракету противника. Зокрема 4 з 8 “Калібри”, 1 з 2 “Іскандерів”, 6 з 9 крилатих ракет Х-101/Х-555, 8 з 9 керованих ракет Х-59/Х-69. Серед уражених цілей немає дані про 4 випущених по Україні аеробалістичні ракети “Кинджал”.

“Є пошкодження обладнання. На одному з об’єктів поранено начальника зміни – енергетик отримав контузію,” – пише міністр енергетики Герман Галущенко.

Вочевидь, мова не йде про Прикарпаття, бо голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук зазначила:

“На щастя, обійшлось без постраждалих”

На гадаємо, 26 квітня, майже о 23:00 на території Прикарпаття пролунав сигнал повітряної тривоги. Згодом на Івано-Франківщині чули звуки вибухів, повідомлення про це з’явились у ЗМІ о 23:40.

На словами керівництва області на Прикарпатті ціллю став об’єкт критичної інфраструктури. Унаслідок удару виникла пожежа, до ліквідації якої були залучені відповідні служби.

З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні понад 170 разів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору