Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті з вогню врятували 2-річну дитину

На Прикарпатті з вогню врятували 2-річну дитину

У четвер, 2 травня, у селі на Прикарпатті спалахнув житловий будинок, в якому було п’ятеро людей, троє з яких – діти. Найменшу дитину із задимленої оселі врятував місцевий мешканець до прибуття рятувальників.

Пише Інформатор, посилаючись на ДСНС області.

Пожежа сталася у селі Долиняни Рогатинської громади. Коли почалася пожежа, двоє дорослих та 6-ти і 4-річні діти змогли самостійно вийти з будинку. В задимленій кімнаті залишилася 2-річна дівчинка. Місцевий мешканець виніс дитину з будинку до прибуття рятувальників.

На місце події відправились працівники ДСНС міста Рогатин та добровольців-вогнеборців села Фрага. Менш як за годину вони ліквідували пожежу.

Двох дорослих та трьох дітей відвезли до лікувально закладу для медичного обстеження. Зі слів медиків, ознак отруєння продуктами горіння немає. Під наглядом медиків залишили 2-річну врятовану дівчинку.

Причина виникнення пожежі та всі обставини наразі встановлюються фахівцями.

До ліквідації пожежі було залучено 6 рятувальників та 2 спецавтомобілі. На місці події працювала мобільно-оперативна група та психолог ГУ ДСНС в області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору