Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині чиновникам довелось відремонтувати укриття, бо втрутилась прокуратура

На Коломийщині чиновникам довелось відремонтувати укриття, бо втрутилась прокуратура

Через тривалу бездіяльність органу місцевого самоврядування в Коломийському районі стан сховища був настільки поганим, що використовувати його за призначенням було неможливо. Коломийські прокурори звернулись до суду і аж після цього в укритті провели ремонт.

Деталями ділиться Інформатор, посилаючись на обласну прокуратуру.

Як зазначається, прокурори встановили факт тривалої бездіяльності органу місцевого самоврядування Коломийського району щодо забезпечення утримання споруди цивільного захисту площею понад 160 м² в належному технічному стані, що спричинило неможливість використання її за призначенням.

Тоді Коломийською окружною прокуратурою було подано позовну заяву в інтересах Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Івано-Франківській області.

Суд задовольнив вимоги прокуратури. Відтак на виконання рішення суду в укритті провели відповідні ремонтні роботи. Згідно з актом оцінки стану готовності, споруда цивільного захисту приведена у належний технічний стан та повністю готова для укриття людей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору