Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Косові на аукціона зібрали 740 тисяч на допомогу Збройним Силам України

10 травня у Косові пройшов благодійний аукціон на підтримку ЗСУ, всього вдалося реалізувати 92 лота на загальну суму 740 тисяч гривень.

Деталі розповідає Інформатор з посиланням на Косівську РВА.

Витвори мистецтва створили відомі митці краю, обдарована учнівська та студентська молодь. Також були представлені артоб’єкти з відпрацьованої зброї, коштовні монети та пам’ятні медалі від військових. Виручені на аукціоні 740 тис. грн. спрямують на підсилення воїнів Збройних Сил України.

На торгах можна було придбати чимало цікавих речей: картини, ікони, унікальні вишиті, вирізьблені та ткані речі, ювелірні прикраси, мистецькі роботи зі шкіри, бісеру, кераміки та металу, текстиль.

Найдорожчим лотом стала таріль «Небесні Карпати» від Захара Стринадюка, за неї вдалося вторгувати 38 000 гривень.

Ще 25 тисяч заплатили за виготовлену з п’яти видів титану, писанку від майстра художнього металу Руслана Гарматюка. Стільки ж виручили за набір інтелектуальних ігор із різьбленими фігурами, що зображають воїнів ЗСУ, від майстра своєї справи Андрія Свирида.

Лоти на аукціон створювали й талановиті діти Косівщини, до скарбнички на підтримку ЗСУ за дитячі мистецькі роботи надійшло 90 000 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору