Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Карпатах туристи натрапили на тіло чоловіка

У Карпатах туристи натрапили на тіло чоловіка

Група туристів, котра заблукала між Закарпатською та Івано-Франківською областями, виявила моторошну знахідку – тіло чоловіка. Вони повідомили про це рятувальникам. Після тривалих пошуків тіло чоловіка вдалось знайти сьогодні вранці в районі підніжжя гори Гутин Томнатик, в ущелині потічка Бутинець Рахівського району.

Довідався Інформатор з повідомлення Головного управління ДСНС в Закарпатській області.

Відомо, що троє мандрівників заблукали під час проходження туристичного маршруту у горах Рахівського району. Шукаючи вірний шлях, вони натрапили на тіло чоловіка. Вже коли їх знайшли прикарпатські рятувальники, туристи повідомили їм про моторошну знахідку та вказали на карті орієнтовне місце знаходження тіла. Оскільки вказане місце знаходиться у межах сусідньої області, прикарпатські рятувальники передали цю інформацію закарпатським колегам.

Відучора рятувальники обстежували гірські масиви Рахівщини, однак тіло людини не вдалося знайти. Рахівською групою було обстежено потік Бутинець та чотири його притоки, полонину Бутин та підніжжя гори Ребра та Туркул.

Сьогодні вдосвіта до пошуків залучили 46 рятувальників та 12 одиниць техніки від 10 гірських пошуково-рятувальних відділень ДСНС Закарпаття. Також до пошуків додатково було залучено 15 чоловік, у тому числі двох кінологів з собаками, 1 безпілотний літальний апарат та 2 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних підрозділів Головного управління ДСНС України у Івано-Франківській області. Залучили лісівників та працівників поліції.

Лише о 10:00 тіло чоловіка було знайдено в районі підніжжя гори Гутин Томнатик, в ущелині потічка Бутинець Рахівського району.

Нагадуємо, що у січні цього року зник 27-річний француз, який збирався в похід у Карпати. Іноземець планував піднятись на гору Говерла та зійти горами у м. Рахів, Закарпатської області. Однак чоловік перестав виходити на зв’язок. Наразі рятувальники не повідомляють особу загиблого.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору