Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатець намагався перевезти за кордон молодика у схованці мікроавтобуса

Прикарпатець намагався перевезти за кордон молодика у схованці мікроавтобуса

28-річного чоловіка заховали у спеціально виготовленій ніші для багажу, щоб незаконно перевезти до Польщі. “Пасажира-невидимку” викрили прикордонники на пункті пропуску “Шегині”.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Мікроавтобусом “Мерседес” кермував 24-річний мешканець Прикарпаття. Коли автомобіль заїхав на пункт пропуску прикордонники перевірили кількість осіб та зробили відмітку в контрольному талоні, що водій до сусідньої країни прямує один.

Втім, під час огляду мікроавтобуса виявили ще й пасажира, який сховався у спеціально виготовленій ніші для багажу. З’ясувалося, що таємне посадкове місце зайняв 28-річний українець, у якого не було документів для офіційного перетинання державного кордону.

Молодику відмовили в перетинанні кордону, а також прикордонник склали адміністративні документи за ст. 204-1. За організацію незаконного переміщення особи через кордон водію загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Про виявлене правопорушення прикордонники поінформували правоохоронців встановленим порядком.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору