Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську відбулася акція “Не мовчи! Полон вбиває!”

19 травня біля ратуші в обласному центрі зібралися небайдужі, аби нагадати містянам про військовополонених Маріупольського гарнізону та всіхполонених й зниклих безвісти. 

Розповідає Інформатор з посиланням на колег з Інформатор Івано-Франківськ.

Близько 150 людей з гаслом “Free Azovsta Defenders” вирушили у ходу містом з прапорами гарнізону і табличками із закликами не бути байдужими.

Франківські колеги поспілкувалися з пані Наталією, яка прийшла на акцію, бо вже третій рік жінка живе з однією мрією — почути голос свого сина.

Востаннє жінка спілкувалася з сином у травні 2022 року. Відтоді — тільки уривками дізнається хоч якусь інформацію про нього. Найменшому сину захисника було всього 3 місяці, коли захисник поїхав на війну, зараз його вдома чекає любляча родина.

Зі слів пані Наталії, перед виходом з Азовсталі син казав їй, що поранених оборонців мають передати українській стороні, а усі інші будуть здаватися в почесний полон. Проте росіяни не дотримали своєї обіцянки та не віддали наших бійців навіть у критичних станах.

Минулого літа через російські ресурси син пані Наталії зміг повідомити родині, що він живий.

“Тут мені вночі дзвонить з нашої групи (ред. об’єднання родин азовців) … і кажуть: “що це, мабуть, ваш син передає “привіт”. І дійсно! Боже, я з тим сплю тепер цілий рік“, – ділиться жінка. Це було минулого липня, більше інформації про чоловіка немає.

Франківців вкотре закликали не лишатися осторонь та не мовчати про захисників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору