Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Лікар 10-ї ОГШБр Володимир Веселовський нагороджений медаллю “За врятоване життя”

Лікар 10-ї ОГШБр Володимир Веселовський нагороджений медаллю "За врятоване життя"

Володимир Веселовський з Надвірнянщини вже понад два роки рятує життя захисників в надважких умовах. За цю самовідданість Президент України нагородив його високою державною відзнакою – медаллю “За врятоване життя”.

Пише Інформатор, посилаючись на допис голови Надвірнянської громади.

Володимир Михайлович Веселовський – лікар ортопед-травматолог. До повномасштабного вторгнення він працював у Надвірнянській дитячі лікарні.

Тепер вже більше двох років Володимир Веселовський у лавах 10 Гірсько-Штурмової Бригади “Едельвейс” на передовій рятує життя наших воїнів під час важких боїв, коли швидка та кваліфікована медична допомога є необхідна як ніколи.

Своїм професіоналізмом, відвагою та самовідданістю Володимир Михайлович робить все можливе, щоб повернути здоровʼя та повноцінне життя нашим героям, які стали на захист рідної землі.

“Його вміння, досвід та невтомна праця врятували безліч життів на передовій, а його самовідданість та людяність вкотре довели, що наші медики – це справжні лицарі, які не шкодують себе заради інших”, – йдеться в дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору