Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судили чоловіка, який знайшов і привласнив згортки з психотропом

Прикарпатець 11 квітня 2024 року в м. Коломия знайшов два фольгові згортки з наркотиком, які залишив собі для власних потреб. Та згодом поліція виявила у нього цю цікаву знахідку, нещадавно суд виніс чоловікові вирок.

Інформатор ділиться деталями справи.

Як стало відомо, знахідкою обвинуваченого виявилися фольгові згортки із вмістом кристалічної речовини білого кольору та лампочка із нашаруванням чорного кольору. Будучи переконаним, що в знайдених двох фольгових згортках та лампочці наявна особливо небезпечна психотропна речовина, обіг якої заборонено (PVP), чоловік привласнив знайдене та зберігав при собі, для власних потреб, без мети збуту.

Цього ж дня, близько 21:30 працівники патрульної поліціїї на вул. Майданського в Коломиї зупинили автомобіль марки «Форд Мондео», яким керував обвинувачений. Після добровільної згоди власника поліцейські провели поверхневу перевірку автомобіля, під час якої в салоні автомобіля було помічено лампочку із нагаром чорного кольору, а в кишені штанів чоловіка виявлено два фольгові згортки із вмістом кристалічної речовини білого кольору. Як пізніше встановив експерт, загальна кількість PVP – 0,2101 грама.

Обвинувачениий беззаперечно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального проступку.

Суд постановив визнати його винним у вчиненні кримінального проступку та призначити йому покарання у виді штрафу, що становить 17 000 гривень. Також стягнути на користь держави процесуальні витрати за проведення судових експертиз в загальному розмірі 3029 ривень 12 копійок.

Головне фото ілюстативне, створене ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору