Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дві прикарпатки побилися на шоу “Супермама”

Дві прикарпатки побилися на шоу "Супермама"

Чотири мами з Івано-Франківська стали учасницями телешоу, щоб отримати звання “супермами”. За умовами шоу, вони мають побувати в гостях одна до одної, після чого виставили оцінки за категоріями “самореалізація”, “хазяйновитість” та “виховання дітей”. Та у фіналі цього випуску сталася бійка.

Деталі розповідає Інформатор.

Цього тижня за звання “супермами” змагаються мати дворічної дівчинки Карина, яка охоче досліджує світ із донькою; “вогняна” мама однорічного хлопчика Ліза, яка харчує родину лише рослинною їжею; 39-річна мама двох хлопців-підлітків Ольга та 21-річна мама трьох дітей Діана.

В анонсі нового випуску учасниці розповідають про себе, дітей, свій побут, захоплення, діляться своїми методами та секретами виховання. Втім, у фіналі шоу раптово з’являється фрагмент бійки між двома учасницями – Кариною та Діаною. Що стало причиною конфлікту – наразі невідомо.

Повного відео у доступі онлайн ще немає. До слова, шоу виходить в будні ввечері на каналі СТБ. Через що ж побилися прикарпатки – дізнаємося згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору