Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Оперативники затримали організатора незаконного переправлення за кордон | Пасажирів висадили посеред дороги

48-річний чоловік організував канал незаконного переправлення чоловіків через кордон. Зокрема, його послугами хотіли скористатися прикарпатець та киянин, але пасажирів довелося висадити на півдорозі.

Розповідає Інформатор за даними Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Як стало відомо, клієнтів підшуковували через спільних знайомих або через соцмережі. Цього разу чоловікам дали вказівку доїхати до Ужгорода, а потім їх мали довезти до кордону автомобілем пособника.

Та організатора протиправної схеми затримали учора ввечері в Ужгороді. При ньому було 18000 доларів США, саме стільки двоє чоловіків заплатили за незаконну подорож в Румунію.

Виявилося, що як тільки водій дізнався про затримання організатора, він висадив «клієнтів» посеред дороги. Далі чоловік вирішив сховати автівку, тож зіштовхнув її в кювет.

Наразі особу пособника встановлено, проводяться пошукові заходи. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Хустського РУП ГУНП у Закарпатській області.

Організатора незаконного переправлення осіб через кордон затримали у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору