Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийському ЗДО №5 “Барвінок” провели мистецьке свято

Сучасні дошкільнята вже давно професіонали у технологіях та вільно володіють смартфоном, тож знайти, чим зайняти малечу не так легко. У Коломийському садочку №5 створили кілька гуртків, аби кожен зміг знайти собі щось до вподоби.

Інформатор побував на святі, де дітки хизувалися досягненнями.

Коломийський заклад дошкільної освіти №5 «Барвінок», що знаходиться на Карпатській 40Б пропонує для малечі, яка навчається у цьому садочку гуртки різного спрямування:

  • гурток театрально-мовленнєвого спрямування «Театральні намистинки». Керівник гуртка: Коцаба Надія Миколаївна;
  • гурток художно-естетичного спрямування «Веселка Бісеру»
  • гурток екологічно-природничого спрямування «ART DUMP»
  • гурток інтелектуально-пізнавального спрямування, який зосереджений на збереженні ментального здоровʼя «Школа турботливих батьків та активних дошкільнят»
  • гурток художньо-естетичного спрямування «Барвінкові рученята»
  • гурток художньо-естетичного спрямування «У світі лепбуків»

На святі, яке влаштували у садочку, дітки змогли продемонструвати свої навики, які розвинули під час занять. Такі гуртки є безкоштовними, а їх діяльність забезпечили віддані роботі та малечі вихователі, які проводять титанічну роботу за зовсім таки невелику заробітну плату. Заняття проходять за розкладом у післяобідній час.

У ЗДО журналістам розповіли, що мета такої гурткової роботи полягає у тому, щоб виявляти та розвивати природні нахили та здібності дошкільнят, аби діткам було легше в майбутньому знайти улюблене заняття.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору