Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На канікули: останній дзвінок пролунав у Коломийському ліцеї №2

На канікули: останній дзвінок пролунав у Коломийському ліцеї №2

В останній день весни в коломийських школах прозвучав останній дзвоник. Він сповістив, що попереду в школярів – три місяці відпочинку, а в десятків випускників – початок нового етапу в житті. Зранку 31 травня учні ліцею №2 у Коломиї зібралися на урочисту лінійку, щоб перегорнути ще одну сторінку шкільного життя.

Інформатор ділиться фоторепортажем.

Сьогодні для 630 учнів Коломийського ліцею №2 розпочинають літні канікули. А випускниками навчального закладу у 2024 році стали 75 дев’ятикласників, більшість з яких продовжать навчання в ліцеї.

Директор подякував школярам, батькам та вчителям за ще один навчальний рік, а нашій героїчній армії – за захист та можливість відзначати свято останнього дзвоника. Присутні вшановували пам’ять загиблих Героїв, колишніх учнів ліцею – Володимира Барчука та Андрія Ткаченка. Школярі поклали квіти до меморіальних дощок полеглих воїнів.

Десятикласники також виступили зі словами вдячності, подарували квіти вчителям, після чого на подвір’ї ліцею прозвучав останній дзвінок.

Фоторепортаж можете переглянути нижче.

   

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору