Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Першість району: розклад матчів перед фінальною частиною змагань

Вже завтра команди Коломийщини, які змагаються за першість району з футболу сезону 2023/2024, проведуть заключні матчі в рамках групового етапу. А наступного тижня стартує фінальна частина і вже відомо, хто змагатиметься за перемогу в футбольній першості Коломийського району.

Інформатор ділиться турнірною таблицею та розкладом матчів, опираючись на дані Коломийської РАФ.

Цієї неділі, 9 червня, на поле вийдуть команди групи А та Б. Група В вже зіграла всі тури групового етапу змагань.

На три команди групи А чекає запекла боротьба за другу та третю позицію в турнірній таблиці. Два призові місця розігруватимуть між собою ФК “Угорники”, “Вікторія” та “Корнич-Королівка”. Беззаперечним лідером в групі А є  ФК “Ценява”, яка вже відірвалась від суперників на цілих 6 очок, і вийшла до фінальної частини змагань.

В групі Б турнірну таблицю очолила ФК “Ганьківці”, яка відповідно також гратиме у фіналі. На другій позиції – ФК “Будилів”, а от третю сходинку наразі розділяють ФК “Борщів” та “Підвисоке”.

Команди групи В минулого тижня мали останні зустрічі в рамках групового етапу. У трійку лідерів турнірної таблиці увійшли ФК “Вихор” з Тишківців, “Торговиця” та “Дністер” з Городниці. У фінальній частині першості району виступить “Вихор”.

В групі А матчі зіграють на стадіонах у селах Черемхів, Мишин, Семаківці, Струпків, Голосків, в групі Б – стадіон Підвисоке, “Колос Будилів”, “Рибниця Новоселиця”.

Розклад матчів на 9 червня

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору