Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Підозрілі смаколики: поліція викрила нову наркосхему

Підозрілі смаколики: поліція викрила нову наркосхему

36-річний ув’язнений в ДУ “Івано-Франківська установа виконання покарань”організовував наркотрафік, маскуючи психотропні речовини в харчі та солодощі. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Налагоджувати наркобізнес прикарпатцю допомагали троє знайомих на волі, які раніше судимі за крадіжки та зберігання заборонених речовин.

Як з’ясувало слідство, кожен з учасників злочинної групи мав чітко визначену роль в схемі поширення наркотиків в СІЗО. Зокрема, івано-франківець купляв небезпечні психотропні речовини та таблетки з наркотичним вмістом. Зловмисники маскували наркотики в харчі, солодощі та побутові речі, саме таким чином під виглядом різних адресатів переправляли заборонені речовини до в’язниці.

36-річний мешканець Прикарпаття збував наркотики ув’язненим.

Протиправно діяльність викрили спеціалісти Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області. Слідчі вилучили цукерки із вмістом таблеток метадону, бупренорфіну та порошкоподібних речовин, пристрої для викурювання солей, шприци тощо.

Всім учасникам злочинної схеми повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд невдовзі обере їм запобіжний захід.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору