Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нарубав дерев на більше 3 млн грн: ще одного майстра лісу судитимуть на Прикарпатті

Майстер лісу одного із прикарпатських лісництв із спільниками за два місяці незаконно зрубав дерев на понад 3 млн грн. Йому вже повідомили про підозру.

Пише Інформатор Коломия за даними прокуратури.

Як встановили, чоловік попередньо змовився із іншими особами та протягом серпня-вересня 2022 року проводив незаконну порубку дерев породи бук, смерека та ялиця, які в подальшому реалізовував.

Збитки для держави за це оцінили на суму понад 3 млн грн.

За процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури майстру лісу повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України).

Спеціалізованою екологічною прокуратурою заявлено позов в інтересах держави про відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди.

Досудове розслідування здійснюють слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Івано-Франківську) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору