Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

То хто ж вбивця? Добірка захоплюючих детективів від Інформатора

Чимало фільмів не можуть залишити глядача байдужим, та особливе захоплення й переживання викликають детективи. А процес пошуку винного втягує й тримає інтригу до останніх хвилин.

Інформатор ділиться добіркою цікавих фільмів на вихідні.

Зникла безвісти (2023 ‧ Трилер/Детектив)

Коли мати дівчини Джун зі своїм новим бойфрендом зникає під час відпустки у Колумбії, донька починає пошуки. Перебуваючи в Лос-Анджелесі, Джун творчо використовує новітні технології, але що більше вона дізнається, то більше встає питань. Дівчина розуміє, що насправді ніколи не знала матір.

Вечірка кілерів (2022 ‧ Комедія/Трилер)

Архітекторові Жанні належить відреставрувати розкішний особняк родини Дагер, яка володіє імперією з продажу настільних ігор. Коли під час вечірки хтось убиває голову сім’ї, дівчині доводиться зіграти у всі знамениті ігри, щоб знайти лиходія.

Смерть на Нілі (2022 ‧ Детектив/Трилер)

За сюжетом, видатний детектив Пуаро знову опиняється у правильному місці, у відповідний час. Цього разу під час своєї подорожі Єгитптом, на пароплаві що слідує до Каїру річкою Ніл. Таємничим чином вбито одного з пасажирів – заможну та самовпевнену багатійку. Під підозрою опиняються майже всі пасажири.

Лютер: Сонце на спаді (2023 ‧ Трилер/Екшн)

У професійній діяльності детектив Джон Лютер ніколи не був прискіпливим до правил і законів: він регулярно перетинав дозволені межі, якщо це допомагало йому ловити злочинців. Але зіткнення з мільйонером-психопатом Девідом Робі погубила кар’єру Лютера. Будучи спритним злочинцем, Робі використовує власні зв’язки, щоб дискредитувати Лютера, залишити його без улюбленої роботи та заарештувати. Однак колишній детектив не має наміру просто так відмовитися від ідеї посадити Робі за ґрати. Незабаром Лютер використає зручний момент, щоб здійснити втечу з в’язниці, і знову відправитися на особисту війну проти Девіда.

Загадкове вбивство (2019 ‧ Комедія/Детектив)

За сюжетом, подружня пара, Нік та Одрі, які  разом вже більше 15 років, вирішили дотати гостроти відносинам та вибратись до Європи на час літньої відпустки. Випадково вони знайомляться з англійським аристократом, який запросив Ніка і Одрі відпочити на своїй шикарній яхті в оточенні елітного суспільства. Але невдовзі, на цій самій яхті хтось вбиває главу аристократичного сімейства, а французький слідчий вирішує, що головні підозрювані – американці. Але Одрі захоплюється детективними романами, які починалися так само, тому вона вже точно знає, як вибратися з цієї ситуації.

Мегре й таємнича дівчина (2022 ‧ Кримінал/Трилер)

У сюжеті цього кримінального детектива в центрі Парижа відбувається жахливе вбивство. Жертвою стала красива молода дівчина, яка вочевидь збиралася на побачення або світський раут, оскільки на ній була вечірня сукня, а волосся було укладене у вишукану зачіску. Але на місці поліція не знайшла сумочки з документами. За розслідування справи береться комісар кримінального розшуку Мегре. За довгі роки роботи в поліції комісар Мегре “обріс” міцною бронею, але це вбивство таємничої дівчини стає найособистішим у кар’єрі комісара, вивільнюючи емоції та заплутану сітку таємниць, які йому доведеться розкрити.

Гінтерленд: місто гріхів (2021 ‧ Трилер/Кримінал)

У 1920 році колишній детектив і ветеран Великої війни Петер Перг повертається з російського полону до Відня, столиці Австро-Угорської імперії, яка нещодавно розвалилася. Він насилу впізнає рідне місто, де тепер панує соціальна напруга і безробіття. У столиці чоловік стикається з низкою загадкових вбивств своїх колишніх товаришів по службі, за якими полює невідомий маніяк. Щоб упіймати серійного вбивцю, головному герою доводиться згадати свої навички детектива та заручитися підтримкою небайдужого судмедексперта Терези Кернер.

Енола Холмс (2020 ‧ Детектив/Пригоди)

Дія розгортається в 1884 році у Великій Британії. Прямо у день свого шістнадцятиліття Енола Голмс дізнається, що її мати зникла. Жінка залишила по собі загадковий набір подарунків, але жодної зачіпки про те, куди вона могла подітися. Своєнравна і волелюбна дівчина залишається під опікою своїх братів Шерлока і Майкрофта, які вирішують відправити її в інтернат. Не бажаючи жити в неволі, Енола тікає до Лондона на пошуки матері, але стикається з таємницею, яка загрожує самому існуванню Британської імперії…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору