Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дня без вимкнень не буде – «Укренерго» відмінило вимірювання рівня споживання у областях

З 9 по 24 липня в усіх областях України “Укенерго” планувало проводити вмірювання фактичного споживання світла. На Івано-Франківщині такі заміри мали фіксувати 24 липня, та через значний дефіцит в енергосистемі вимірювання перенесли.

Розповідає Інформатор Коломия за даними НЕК “Укренерго”.

Нагадуємо, через проводення замірів планувалося за певним графіком скасувати обмеження для кожної області у конкретний день протягом цих двох тижнів.

Та наразі в Україні спостерігається дефіцит електроенергії і зростання споживання через спеку. В таких умовах обленерго не зможуть дотримуватися принципу рівномірності обмеження споживання під час проведення вимірів в конкретному регіоні.

Режимні виміри в літній період будуть проведенні пізніше, коли дозволятиме ситуація в енергосистемі та знизиться температура повітря. Проведення вимірів необхідне для чого, щоб більш рівномірно та точно забезпечити розподіл наявної в системі потужності між регіонами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору