Інформатор Коломия

ВЛАДА

Нехай звучить “бруківка”: за 3 місяці у Коломиї – тендерів на брукування на понад 10 млн грн. І це тільки початок

Нехай звучить слово "бруківка": за 3 місяці у Коломиї - тендерів на брукування на понад 10 млн грн. І це тільки початок.

“Може, вартувало потратити ці кошти для допомоги військовим? Бо це ж теж постійно звучить в соціумі”, – питала журналістка місцевого телебачення міського голову Коломийської громади восени 2023-го. “Нехай звучить”, – оце й усе, що відповів голова Коломийської громади Богдан Станіславський. Тоді місцевий бюджет перевищував мільярд і на 2\3 живився з податків військових. А нещодавно Богдан Станіславський представив оце активне освоєння коштів на дороги і тротуари міський голова Коломийської громади нещодавно як відбудову. Звучить так, наче Писанкова постраждала від частих масових атак (Боже збав!)

У влади залізний аргумент – люди просять…

Інформатор підрахував, у скільки обходяться місцевим платникам податків бруківки на вулицях і в парках Коломиї. Про асфальтування ж читайте згодом.

На початку липня влада Коломиї оголосила два тендери на ремонт міжквартальних проїздів у місті, очікувана вартість сягнула 6,2 млн. Тим часом за квітень-червень на брукування в місті провели закупівель на понад 10, 5 млн грн.

З них закупівель на брукування загальною вартістю понад 3,5 млн грн провели без використання електронної системи. Зокрема йдеться про брукування тротуарів та доріжки у парку ім. Шевченка у Коломиї:

Деталі: Більше бруківки: на Шевченківському озері знову кладуть плитку, цього разу за 1,3 млн грн

Ще на 3 млн грн проведено дві закупівлі на брукування через відкриті торги з єдиним учасником:

І це не кінець.

На 4 млн грн заключено договір із ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС” на ремонт міжквартальних проїздів по вул. Богуна, 10,12,14,16 у Коломиї.

На черзі у влади Коломиї такі ремонти міжквартальних проїздів на суму 13,5 млн грн:

Читайте до теми: Міський голова Коломиї поклав у приклад відбудову окупантами Маріуполя і бачить у війні “великі можливості”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору