Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На брукування тротуарів по вул. Мазепи у Коломиї витратять ще сотні тисяч гривень

На брукування тротуарів по вул. Мазепи у Коломиї витратять ще сотні тисяч гривень

Минулоріч ремонт тротуарів на вулиці Мазепи у Коломиї витягнув з місцевого бюджету майже 5,8 млн грн. У цьому році роботи продовжать і витратять на це ще майже 900 000 грн.

Детальніше розповість Інформатор.

Влітку 2023 року коломийські комунальники провели тендер на ремонт тротуарів на частині вул. Мазепи у Коломиї. Йдеться про відрізок від вул. Бандери до межі міста Коломия. Це близько 3 км. Переможцем тендеру стало ТзОВ “Нова ера буд”. УКГ уклало з цією фірмою договір на 7 583 000 грн. Більше ТУТ.

Згідно договору, ремонт мали завершити до кінця 2023 року. Але, вочевидь, підрядник не встигав виконати роботи в зазначений термін і 29 грудня того року були внесені зміни до договору, згідно яких ціну було зменшено.

Відтак тогоріч за ремонт тротуарів на частині вул. Мазепи ТзОВ “Нова ера буд” заплатили 5 793 872 грн.

У червні 2024 року управління комунального господарства підписало із ТзОВ “Нова ера буд” вже пряму угоду на ремонт тротуарів на цьому ж відрізку вул. Мазепи. В обгрунтуванні до закупівлі зазначається, що у Замовника виникла потреба у здійсненні додаткових послуг, які не були передбачені під час виконання основного договору.

Згідно дефектного акту, виконавець має викласти тротуари бруківкою та провести інші стандартні роботи. Вартість цих додаткових робіт склала 876 528 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору