Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Бруківкою вкладають тротуари на вул. Мазепи у Коломиї

В багатьох мікрорайонах Коломиї сьогодні киплять ремонтні роботи. Цього тижня на кількох вулицях майже одночасно розпочали працювати над благоустроєм тротуарів. Крім вул. Франка, Петлюри та Оренштайна пішохідні доріжки ремонтують й по вул. Мазепи.

Пише Інформатор та розповідає, скільки це буде коштувати та хто виконавець.

Як ми вже писали раніше, ремонт тротуарів по вул. Мазепи проводитимуть від вул. Бандери до межі міста Коломия. Це близько 3 км. Технічне завдання передбачає зняття старого асфальтного покриття, демонтаж старих лавок та урн і встановлення нових та інші стандартні роботи. Тротуари мають викласти бруківкою. У перелік також входить улаштування бетонних тактильних плит, які визначені будівельними нормами і враховують потреби людей з інвалідністю.

У відкритих торгах спершу переміг ТОВ “Томашбрук”, який запропонував виконати роботи за 7 584 060 грн. Втім рішення було скасоване, а переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю “Нова ера буд”. УКГ уклало з ним договір на 7 583 000 грн.

Цікаво, що коли журналісти Інформатора спитали керівника бригади, яка фірма проводить ремонт, то йому довелося кілька хвилин шукати її назву в телефоні. Наразі роботи тривають на ділянці від перехрестя з вул. Бандери до поліклініки. Кілька метрів вже навіть виклали бруківкою. Рух цією ділянкою може бути дещо ускладнений.

 

Нагадаємо, що ці та інші роботи з благоустрою міста стали можливими завдяки податкам із грошового забезпечення військовослужбовців Коломийської громади.

Детальніше: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору