Інформатор Коломия

ВЛАДА

Діти, дивіться під ноги: фонтану біля Писанки лише 2 місяці, проте вже є пошкодження

Діти, дивіться під ноги: фонтану біля Писанки лише 2 місяці, проте вже є пошкодження

На реконструкцію площі перед музеєм писанкового розпису Коломия витратила пів року і 3,4 млн грн. А будівництво фонтану, за словами міського голови, мав профінансувати місцевий забудовник.

В листопаді площу знову відкрили для проходу, а на Великдень-2024 тут запрацював новий фонтан. Дітворі розваги біля води одразу ж припали до душі: бігають крізь струмені наввипередки. Та ось – після двох місяців роботи кілька плиток сухого фонтану вибилось, через що малюки перечіпляються і падають.

Інформатор на прохання коломийських матусь звертає увагу коломийських комунальників на необхідність підправити бруківку на площі перед Писанкою.

До слова, на обслуговування фонтану перед Музеєм писанкового розпису влада Коломиї додатково виділила 400 тис грн.

Будівництво цього сухого фонтану, згідно заяв мера, взяв на себе місцевий підприємець. Мова, вочевидь, йде про забудовника, який звів ліворуч від Писанки багатоповерхівку і якого звинувачували у пошкодженні площі будівельною технікою.

Міський голова стверджував, що цей підприємець мав би дати на реконструкцію площі 1 млн 600 тис грн. Втім, яким чином кошти від забудовника використали при реконструкції – досі невідомо.

Але якщо вже Коломия йде на те, аби в розпал війни робити файноту й красоту, то нехай це буде якісно і на десятиліття.

Вода перемагає: фонтану в Коломиї 2 місяці, але плитка вже повідскакувала

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору