Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Двоє прикарпатців уклали фіктивні шлюби, аби виїхати за кордон

У пункті пропуску «Шегині» прикордонники викрили схеми одруження чоловіків призовного віку з жінками з інвалідністю для виїзду за кордон.

Інформатор Коломия розповідає більше з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У першому випадку 44-річний прикарпатець одружився з 66-річною жінкою. На пункті пропуску він розповів, що везе «дружину» в Польщу на лікування. Але їх покази відрізнялися, вона казала, що їде лікувати суглоби, чоловік сказав, що діабет. Жінка зазначила, що вони знайомі 10 років, чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її покійного чоловіка. Проживає «подружжя» також не разом. Такий фіктивний шлюб коштував за дві тисячі доларів США.

Ще один 26-річний житель Прикарпаття одружився з 31-річною жінкою. Історія на пункті пропуску була схожою, вони запевняли, що за кордон виїжджали, щоб лікувати дружину. А подальші відповіді теж були неузгодженими.

Як результат, про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення до Нацполіції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору