Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатський національний університет став одним із найпопулярніших для вступу в 2024 році

Прикарпатський національний університет став одним із найпопулярніших для вступу в 2024 році

Кілька днів тому в Україні стартувала вступна кампанія 2024. За цей період Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника потрапив до п’ятірки найбільш популярних українських вишів серед абітурієнтів.

Пише Інформатор Коломия.

За перші дні вступної кампанії 2024 року Прикарпатський національний університет ім. Стефаника розмістився на 4-му місці у рейтингу найбажаніших для вступу вищих навчальних закладів України. Наразі стати студентами ПНУ вирішило 2652 абітурієнтів. Такі дані оприлюднено на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).

Серед університетів, які зараз в ТОП-5 найпопулярніших вишів України такі:

1. Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут ім. Сікорського” – 3224 зареєстрованих заяв;

2. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича – 2900 зареєстрованих заяв;

3. Державний торговельно-економічний університет Києва – 2896 зареєстрованих заяв;

4. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника – 2652 зареєстрованих заяв;

5. Київський столичний університет імені Бориса Грінченка – 2548 зареєстрованих заяв;

“Ми раді, що наш університет користується такою популярністю, адже це свідчить про високу якість освіти та довіру до нашого навчального закладу. Це чудовий результат, який підтверджує наші зусилля щодо забезпечення найкращих умов для навчання та розвитку студентів,” – йдеться на сайті ПНУ.

Реєстрація заяв для вступу триватиме ще до 18:00 31 липня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору