Інформатор Коломия

ВЛАДА

Капітальний ремонт вул. Кобилянської у Коломиї – на фінішній прямій | ВІДЕО

Капітальний ремонт вул. Кобилянської у Коломиї - на фінішній прямій | ВІДЕО

Капремонт важливої транспортної артерії в історичному середмісті Коломиї затягнувся на рік. Проте з вечора, 26 липня, робітники фірми “БМБУД” взялися класти другий шар асфальту на вул. Кобилянської у Коломиї. Нагадаємо, що вартість цих робіт згідно договору сягає майже 6,95 млн грн. 

Інформатор зафіксував на відео, як проходили роботи, й розповість деталі.

Про виконавців

10 березня 2023 управління комунального господарства підписало договір із ТОВ “БМБУД”, зареєстрованими у селі Настасів Тернопільської області.

Згідно даних платформи YouControl компанія зареєстрована 6 років тому, має статутний капітал 904 тис грн і була помічена у десятках судових справ та кількох скандалах у ЗМІ. А ще має борг, за яким не закрито виконавче провадження. Зокрема програма “Наші гроші” висвітлювала схему ремонту доріг у Тернопільській області.

Більше – у статті  Дорогу на вул. Кобилянської в Коломиї робитиме тернопільска фірма, заснована місцевими… боксерами

2022 року року компанія уклала договорів на понад 153 млн грн. А 2023 року – один-єдиний з управлінням комунального господарства Коломийської міської ради на суму 6 949 923 грн – на капремонт вул. Кобилянської.

Вартість, терміни капремонту вул. Кобилянської

Восени 2023 року року фірма “БМБУД” встелила перший шар асфальту на вул. Кобилянської.

Ремонт затягнувся на все літо, адже кілька місяців роботи взагалі не проводилися. У зиму ця вулиця зайшла з одним шаром асфальту, без тротуарів і з відкритими стічними ямами.

У квітні 2024-го управління комунального господарства уклало додаткову угоду щодо капремонту вул. Кобилянської.

До морозів виконавці встигли тут демонтувати старий асфальт і пішохідні зони, бордюри, провести заміну системи водовідведення, вирівняти дорожній жолоб, встановити бордюри та постелити чорновий шар асфальту. У квітні ж виконавці знову взялися до роботи: почали з брукування тротуарів.

До фінального шару асфальту підрядники взялися увечері 26 липня. Працювали до пізньої ночі, зокрема ще в 22:30 наші журналісти застали роботи у розпалі.

Робітники встигли заасфальтувати одну смугу на ділянці від бульвару Лесі Українки до містка через Радилівку. А ще вклали асфальтобетонну суміш біля стічних решіток та люків.

Вранці виконавці запевнили, що є всі шанси повністю завершити роботи за суботу, 27 серпня.

Історію вул. Кобилянської читайте у статті Дорога до лижварських трас, вбивство у будинку №3 та пекарня в підвалі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору