Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Молодики з Надвірнянщини побили та обікрали 73-річного таксиста

Молодики з Надвірнянщини побили та обікрали 73-річного таксиста

Двоє пасажирів, яких підвозив 73-річний таксист, вирішили побити водія, вкрасти його телефон та гроші. Зловмисниками виявилися 21-річні мешканці Надвірнянщини. За скоєне їх можуть посадити до в’язниці на 10 років.

Деталями від правоохоронців ділиться Інформатор.

73-річний водій таксі, мешканець району, заявив до поліції минулих вихідних. Він повідомив, що двоє пасажирів, яких він підвозив, побили його, відібрали мобільний телефон та вкрали 1 000 гривень. Після скоєного зловмисники втекли.

Чоловік чітко описав нападників, що дало змогу їх розшукати. Уже за лічені години поліцейські затримали зловмисників. Ними виявилися мешканці села Пнів Надвірнянського району. Їм обом по 21 рік. Затримані раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів.

В ході обшуку у помешканнях правопорушників поліцейські вилучили ряд речових доказів, серед яких, частина викраденого майна потерпілого.

Слідчі затримали фігурантів у процесуальному порядку. Їхні дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення чоловікам про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору