Коломия До сайту

Розпещений вандалізм: дитячий майданчик за 1,5 млн грн понищили за рік | ВІДЕО

Новий сучасний дитячий майданчик коштував платникам податків Коломийської громади 1,5 млн грн. Відкрили його на День міста 2023 року. Проте знайшлись у Писанковій люди, які живуть за принципом “не своє – не шкода”. Менше року минуло зі встановлення, а дві гойдалки уже понищені, конструкції обписані, а гімнастичні кільця висять на обірваних мотузках.

Перший сучасний майданчик із спеціальним покриттям з’явився у Коломиї напередодні Дня міста – у серпні 2023 року. Коштував він трохи менше 1,5 млн грн. Два комплекси

Журналісти й читачі сайту Інформатор Коломия неодноразово були свідками того, як підлітки цілими натовпами до пізньої ночі засиджуються на майданчику для дітвори. Зауваження молодь сприймаєте не завжди, а якщо і так – то береться продовжувати нищити майно громади, як тільки дорослі не бачать.

До прикладу, цієї гойдалки уже нема. Замість малюків вечорами на ній “відривалися” підлітки і навіть дорослі.

Фото пресслужби міського голови. з відкриття майданчика у серпня 2023 року

І можна було б звинувачувати перехідний період, особливості пубертату, та насправді мова йде брак виховання і непрописані людські цінності. Бо гідну людину виховує в першу чергу сім’я, а не школа й перехожі.

Сподіваємось, окрім освітлення на цій ділянці парку з’являться також камери відеоспостереження.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.