Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Косівщині легковик з’їхав з моста в річку та перевернувся на дах

На Косівщині легковик з'їхав з моста в річку та перевернувся на дах

Вчора, 5 серпня, близько 16 год правоохоронцям надійшло повідомлення про ДТП у селі Нижній Березів, Яблунівської ТГ за участі легкового автомобіля, який з’їхав з моста в річку. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

54-річний водій, мешканець Яблунівської ТГ, керував автомобілем ВАЗ 2101, проїжджаючи річку через бетонний не впорався з керування та з’їхав з моста. Внаслідок чого легковик впав на беріг річки та перекинувся на дах. У результаті ДТП, водія та пасажира доставили до Косівської ЦРЛ.

На місце події одразу прибули рятувальники, щоб встановити авто на колеса та запобігти виникненню пожежі. Правоохоронці перевірили керманича на стан алкогольного сп’яніння – тверезий.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору