Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Ворохті неповнолітній водій збив 17-річну дівчину

ДТП з травмованими: у Ворохті неповнолітній водій збив 17-річну дівчину

Вчора. 11 серпня, о 21:30 у селищі Ворохта 17-річний водій наїхав на неповнолітню дівчину. Внаслідок чого місцеву мешканку доправили до лікарні. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Неповнолітній керманич автомобіля «Фольксваген Пасат», місцевий мешканець, не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на дівчину. В той час, вона переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок чого 17-літня мешканка Ворохти була доставлена в ОДКЛ міста Івано-Франківська.

За фактом аварії розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 кримінального кодексу України.

Слідчі вилучили транспортний засіб з місця події, а також буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортних пригод.

Поліція Прикарпаття вкотре закликає водіїв бути пильними на дорозі. Неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму, дистанції, а також правил маневрування. А також, у жодному разі не сідайте за кермо транспортного засобу в стані алкогольного сп’яніння.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору