Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

У Городенці за лоти з благодійного аукціону для ЗСУ виручили майже 12 млн грн

15 серпня стадіон “Пробій-Арена” у Городенці, де відзначали 100-річчя місцевого футбольного клубу, став центром багатьох благодійних подій. Під час святкування продемонстрували лоти благодійного аукціону на підтримку ЗСУ, який провели напередодні. Були розіграні унікальні лоти, такі як футболка Залужного, хенд-мейд картина з трофейної зброї, прапор “Едельвейсів” та інші на майже 12 млн грн. 

Ділиться Інформатор, посилаючись на допис міської ради.

Як вже повідомлялось, 15 серпня на стадіоні у Городенці відбувся товариський благодійний матч ветеранів НК “Пробій” та Зірок українського футболу – “Динамо”. Під час гри вболівальники мали можливість задонатити для наших захисників. Відтак впродовж матчу вдалося зібрати 41 628 грн та 20 євро.

Ми писали: Історичний матч у Городенці: ветерани НК “Пробій” зустрілися із київським “Динамо”

Також в перерві між таймами глядачам продемонстрували лоти благодійного аукціону на підтримку ЗСУ та вручили їх переможцям торгів. На аукціоні, який відбувався впродовж 10 днів, розігрували:

  • іменну футболку Валерія Залужного,
  • прапор з портретом та автографом Валерія Залужного,
  • ігрову футболку Тараса Саківа з автографами,
  • хенд-мейд картину з трофейної зброї, захопленої бійцями під час штурму позицій ворога,
  • прапор 10 гірсько-штурмової бригади, підписаний Героєм України Романом Дармограєм
  • декоративну попільничку виготовлену з корпусу гранати.

Завдяки аукціону виручили 11 800 000 грн. За ці кошти закупили частину дронів, автомобілів та іншої амуніції для наших військових.

На спортивному дійстві були присутні командири восьми бойових бригад: 42 ОМБр, 10 ОГШБр, 102 ОБрТрО, 128 ОГШБр, 95 ОДШБр, 7ОСБ ТА 52 ОСБ, які одразу ж і забрали вручені їм автомобілі, дрони, квадроцикли та іншу амуніцію.

Загалом військовим вчора передали 2 сертифікати на 500 тис грн, 9 позашляховиків, 8 квадроциклів, 30 дронів FPV 8, 50 дронів FPV 10 (ніч), 50 дронів FPV 10, 102 дрони FPV 7, один РЕБ, квадрокоптер EVO ProV3 та 17 бензинових інверторних генераторів потужністю 4 кВт.

До благодійної акції на підтримку ЗСУ долучилися Городенківська міська рада, яка за бюджетні кошти придбала для військових спорядження на суму 883 000 гривень, та агрофірми громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору