Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скільки коштує шкільне приладдя в Коломиї?

Скільки коштує шкільне приладдя в Коломиї?

З наближенням нового навчального року батьки школярів стикаються з питанням: скільки коштує зібрати дитину до школи? Купуючи канцтовари в магазинах міста, можна помітити значну різницю в цінах. 

Яка вартість необхідних товарів, і скільки загалом коштує зібрати дитину до школи цього року розповість Інформатор Коломия.

В канцелярських магазинах Коломиї є багато кольорового та цікавого приладдя для школярів різного віку. Проте, і вартість між канцтоварами теж сильно різниться. Наприклад, за шкільний щоденник доведеться віддати від 40 до 230 грн.

На коломийському ринку також можна придбати канцтовари для школярів, однак ціни є дещо вищими на певне приладдя. Відтак, шкільний пенал коштує в середньому 330-380 грн, в магазинах  можна знайти за 290 – 300 грн.

Вартість ручок теж сильно відрізняється від 9 до 45 грн за одну, 12 кольорових олівців коштує від 29 до 49 грн.

Зошити на 12 аркушів коштуватимуть коломиянам від 5 до 9 грн за шт., на 18 листків ціна від 12 до 18 грн за один. Дещо грубші зошити, наприклад на 96 аркушів вартують 45-50 грн.

Вартість приладдя для трудового навчання:

  • фарби акварельні – від 130 до 150 грн;
  • клей ПВА – від 14 до 34 грн;
  • пластилін від 95 до 140 грн;

Ланч-бокс для шкільних обідів коштує від 80 до 210 грн, в залежності від малюнку та об’єму боксу. Пляшка для води теж різниться в ціні, в середньому від 330 до 450 грн.

Сьогодні можна знайти товари на свій смак, з улюбленими героями з мультфільму чи серіалу, проте фінальна сума за все необхідне приладдя може варіюватись від 2 тис до 4-5 тис грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору