Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Новітні технології в сучасній побутовій техніці

Новітні технології в сучасній побутовій техніці

Технології не стоять на місці, тому сучасна побутова техніка значно ефективніша, ніж моделі попередніх років.

Незалежно від того, що це — холодильник, духовка або настільна посудомийна машина, виробники інтегрують у девайси штучний інтелект, енергоефективні компоненти та багато інших деталей, на які варто звернути увагу.

Головні технологічні компоненти побутової техніки

Сучасні побутові пристрої вирізняються наступними характеристиками:

  1. Сумісність з інтернетом. Пристрої можна інтегрувати зі смартфонами, планшетами та іншою технікою. Завдяки цьому можна в дистанційному режимі налаштовувати режими роботи та інші параметри через мобільний застосунок.
  2. Енергоефективність. Зниження споживання пристроями електроенергії є ключовим напрямком розвитку техніки. Таким чином вдається значно скоротити витрати.
  3. Штучний інтелект. Побутова техніка стає інтуїтивно зрозумілою та може автоматично налаштовувати оптимальний режим роботи. Наприклад, посудомийна машина Bosch здатна самостійно аналізувати рівень забрудненості посуду та підбирати оптимальну програму.
  4. Машинне навчання. Можливість запам’ятовувати програми або режими роботи, які найчастіше використовуються, щоб не потрібно було щоразу з нуля налаштовувати техніку.

Основним вектором розвитку побутової техніки є саме використання автоматизації та штучного інтелекту (ШІ). Пристрої з категорії «смарт» набагато більше цінуються користувачами, тому що економлять час і підвищують ефективність використання девайсів.

Можливості штучного інтелекту

Штучний інтелект у побутовій техніці — це набір програмного забезпечення, який сприяє виконанню наступних задач:

  • керування пристроєм у дистанційному режимі, навіть якщо власник не перебуває вдома;
  • отримання детальної інформації про стан пристрою — рівень заряду батареї, тривалість програми тощо;
  • програмування оптимальних функціональних режимів, орієнтуючись на індивідуальні побажання або потреби сім’ї;
  • рекомендація рішень, які допоможуть підвищити продуктивність і продовжити строк служби приладів.

Можливості штучного інтелекту

Розумними технологіями оснащують холодильники, пральні машини, духовки, чайники, посудомийні машини та багато інших сучасних побутових пристроїв. Залежно від напряму використання техніки, вони адаптуються виробником. Ефективність ШІ базується на інтегрованих у пристрої інноваційних мікросхемах та чипсетах.

Сьогодні, завдяки технічному прогресу, можна придбати оригінальну побутову техніку від виробників, які не стоять на місці та адаптують моделі відповідно до сучасних тенденцій. Передові позиції займають такі бренди, як Bosch, Samsung, Ariston, Siemens, Gorenje, Whirlpool, хоча й інші є гідними конкурентами. Завдяки цьому спостерігається постійний розвиток функціональних можливостей побутової техніки для дому або промислового використання.

ДО СЛОВА, РЕКЛАМУ НА САЙТІ ІНФОРМАТОР МОЖНА ЗАМОВИТИ ТУТ:

  • Адреса редакції: м. Коломия, вул. Січових Стрільців, 23
  • Телефон для зв’язку: +380 96 545 8237
  • Електронна адреса: kl.informator@gmail.com 

Нагору