Інформатор Коломия

ВЛАДА

Дітям – радість, депутатам – бонуси до виборів| 3 млн витратять в Коломиї на дитячі майданчики

Дітям - радість, депутатам - бонуси до виборів| 3 млн витратять в Коломиї на дитячі майданчики

У ратуші вирішили виділити 3 млн грн на дитячі майданчики. Такі витрати були внесені до змін до бюджет на 2024 рік. Міський голова зазначив, що кошти підуть на рахунок комунального підприємства “Зеленосвіт”, а встановлювати будуть по округах згідно запитів депутатів міськради.

Повідомляє Інформатор Коломия.

До слова нещодавно КП “Зеленосвіт” очолив помічник і певною мірою шофер Станіславського –  Віталій Тимчук. Він їздив і возив кандидата на посаду міського голови на зустрічі з електоратом. Потім був призначений на високі посади то в комуналці, то в освіті Коломийської громади. Про кар’єру нинішнього головного озеленювача детальніше читайте згодом на нашому сайті.

Зараз-от саме на нього покладені обов’язки розширити діяльність КП “Зеленосвіт”. До слова, на цій сесії депутати також надали міським озеленювачам можливість займатися лісопильними роботами, торгівлею деревиною, будматеріалами, а ще – виробляти дерев’яну тару.

Попри запитання від депутатського корпусу щодо нових мільйонних видатків на “Зеленосвіт” ні точні суми, ні адреси озвучити новий керівник КП “Зеленосвіт” не зміг чи то пак не встиг: при розгляді питання про фінансовий план підприємства у діалог з депутатським корпусом втрутився міський голова.

Богдан Станіславський спершу намагався перенести коментарі щодо витрат на дитячі майданчики на пізніше, зрештою згадав щось про 100 тис грн, зауваживши, що така практика була і в попередньому році.

“Цих 3 млн грн, – коментує міський голова замість директора КП “Зеленосвіт”, – будуть витрачені на дитячі майданчики, пропозиції по ремонту яких будуть подавати самі депутати для встановлення на своїх округах”.

Отож, коломийські батьки тепер можуть сміливо звертатися до депутатів міськради від своїх округів із запитами на встановлені і капремонт ігрових зон у мікрорайонах міста та по селах Коломийської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору