Інформатор Коломия

ВЛАДА

Ще 1,5 млн грн екс-начальнику за ремонт клубу в Коломийській ТГ

Ще 1,5 млн грну екс-начальнику за ремонт клубу в Коломийській ТГ

Днями за бюджетний кошт влада Коломийської громади закупила у колишнього головного комунальника послугу капремонту і реставрації приміщення народного дому у селі Воскресинці. Тендер відбувся без електронних торгів. 

Тісна співпраця старої і нової влади підтверджується договорами на десятки мільйонів гривень. Більше розповість Інформатор Коломия.

Скріншот закупівлі

Капітальний ремонт і реставрація приміщення народного дому буде у селі Воскресинці, що на вул.Шевченка, 40Б. Замовник – управління культури і туризму Коломийської міської ради.

Вартість робіт перевищує 1,43 млн грн. Які саме роботи передбачає договір – не вказано. Завершити підрядник мусить до 31 грудня 2024 року.

Договір уклали із коломийською фірмою – ПП “СЕВЕРИН-Н“, власником якого є попередній начальник управління комунального господарства НАЛИВАЙКО ВОЛОДИМИР ЯРОСЛАВОВИЧ.

Детальніше про це читайте у статті Як стара і нова влада Коломиї співпрацює: чи брукуванням єдиним?

До слова, у 2024 році співпраця ПП “СЕВЕРИН-Н” із міською радою та її управліннями вартуватиме бюджету Коломийської громади майже 5 млн грн.

А у 2023 році фірма колишнього головного комунальника виконала у Коломийській ТГ робіт на майже 19 млн грн.

Ще 3,5  млн грн згідно з договорами за виконані робити отримає цьогоріч Володимир Наливайко як фізична особа-підприємець.

До теми: За капремонт будівлі у парку з бюджету виплатять майже 1 млн грн колишньому начальнику комуналки Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору