Інформатор Коломия

ГРОШІ

До невпізнання: як у Коломиї подолали багаторічну проблему вбиралень школи №8

До невпізнання: як у Коломиї подолали багаторічну проблему вбиралень школи №8

Якщо випускників коломийської школи №8 запитати, які у пам’яті залишилися асоціації із корпусом молодшої школи, то про сморід, сирість і темноту вбиралень згадають майже усі. Справді, це була півсторічна проблема. Шкільні прибиральниці намагались сяк-так перебити жахливий запах хлором, але нечистоти так міцно в’їлися у підлогу й стіни, що справа була безнадійна.

Як нині змінилися вбиральні молодшої школи ліцею №8 і скільки це коштувало місту – знає Інформатор.

Ремонт вбиралень ліцею №8 у молодшому корпусі тривав майже ціле літо, але договір на ці роботи послуги у оприлюднили лише 3 вересня. Закупівля допорогова, тож проводилась без використання електронної системи. Виконавець – ТзОВ “Містобуд”, зареєстроване у Коломиї понад 19 років тому. Керівники підприємства – САВЧУК ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ та ІВОНЯК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ.

скріншот закупівлі на капремонт санвузлів Коломийського ліцею №8

Вартість робіт сягнула майже 1,2 млн грн.

Зараз у вбиральні для молодших класів оновлені стіни, стеля, підлога, освітлення, самі кабінки, двері, замінена сантехніка, облаштовано нові сходи та ін.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору