Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Яблука” і колекційний алкоголь: двоє прикарпатців намагались ввезти в Україну товари на суму 1,5 млн грн

"Яблука" і колекційний алкоголь: двоє прикарпатців намагались ввезти в Україну товари на суму 1,5 млн грн

Вчора, 7 вересня, львівські митники затримали двох прикарпатців, які намагались провезти дві партії незаконного ввезення товарів в Україну на загальну суму 1,5 млн грн. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Львівську митницю.

31-річний мешканець Прикарпаття на автомобілі Mercedes Sprinter 7 вересня прибув на пункт пропуску “Шегині – Медика”. В результаті огляду авто працівниками митниці виявлено не заявлені до митного контролю 38 одинииць техніки Apple, яка була ретельно захована під особистими речами водія. Приблизна вартість виявлених товарів становить мільйон гривень. За фактом правопорушення складено протокол про порушення митних правил, відповідно до ч.1 ст. 483 МКУ. Справу передано до суду.

Того ж дня на пункт пропуску “Краківець” прибув 31-річний мешканець Івано-Франківщини на автомобілі Mercedes Benz. Чоловік обрав смугу «червоний коридор» дял прозодження митного контролю. Під час огляду його автомобіля працівники митниці виявили партію колекційного алкоголю, приблизна вартість якого становить 500 тис грн.

За цим фактом складено адмінпротокол, відповідно до ч. 3 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору