Інформатор Коломия

ВЛАДА

Авто за майже мільйон отримала в подарунок Коломийська міська рада. Кому його передадуть?

Авто за майже мільйон отримала в подарунок Коломийська міська рада

У серпні Коломийська міська рада за договором приймання-передачі отримала в подарунок від ТОВ “АВТ Баварія Україна” авто CITROEN new Berlingo як благодійну пожертву. Вартість такого подарунка сягає майже 1 млн грн. 

Інформатор Коломия розповість, кому призначений цей автомобіль й до чого тут дружина Володимира Зеленського.

Автомобіль буде переданий Коломийській міській раді як благодійна пожертва згідно договору, який підписало ТОВ «АВТ Баварія Україна» та представники Коломийської громади ще 14 червня 2024 року. У серпні склали акт прийому-передачі.

В ратуші пояснили, що автомобіль від благодійників призначений для потреб будинку сімейного типу. У проекті рішення виконкому зазначено, що вартість авто CITROEN new Berlingo L2 1.5 BHDi 100MT6 You сягає 948 000 грн. Дивіться тут Проєкт рішення.

Днями вирішується питання передачі транспортного засобу на баланс Коломийської міської ради, після цього його передадуть у місцевий будинок сімейного типу Коломийської ТГ.

Такий самий автомобіль отримає сім’я з Яремчанської громади.

Така допомога стала можливою в рамках діяльності Фундації Олени Зеленської, першої леді України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору