Інформатор Коломия

ГРОШІ

Безкоштовне навчання штучному інтелекту: як отримати знання для майбутньої кар’єри

Безкоштовне навчання штучному інтелекту: як отримати знання для майбутньої кар'єри

За оцінками Міжнародного валютного фонду, майже 40% робочих місць у світі зазнають впливу штучного інтелекту в майбутньому. Тож знання у цій сфері стають все більш необхідними.

Інформатор Коломия розповість, де безкоштовно можна опанувати знання про штучний інтелект.

На просторах Інтернету можна знайти безліч курсів про штучний інтелект. Однак, важливо правильно обрати джерело навчання, щоб воно було простим і доступним.

Netpeak Group створили доступний та корисний курс про штучний інтелект для всіх українців з різним рівнем знань. Курс складається з 6 модулів: від початкового до просунутого рівня. Охоплює безліч тем, наприклад, як створювати дописи для соцмереж за допомогою ChatGPT або писати й генерувати пісні чи вірші. Також як використовувати штучний інтелект в професійній діяльності, зокрема, перекладати тексти з інших мов чи писати професійні листи.

Варто зазначити, що навчання на вищезгаданому курсі є повністю безкоштовним, тож в кожного є можливість навчитись працювати зі штучним інтелектом.

Платформа курсу оптимізована для комфортного опанування на смартфонах і планшетах. Протягом навчання передбачено різні тести, які сприятимуть закріпленню знань і їхньому практичному застосуванню одразу після проходження.

На початку, вам запропонують пройти онлайн тест та вирішити, чи потрібно вам взагалі вивчати штучний інтелект. Адже, щоб вивчати щось нове важливо чітко розуміти свою ціль. Пройти тест та розпочати навчання можна ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору