Інформатор Коломия

ВЛАДА

Зняти з посади мера Коломиї пропонує мати загиблого захисника

Зняти з посади мера Коломиї пропонує мати загиблого захисника

Сьогодні, 19 вересня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Коломийської міської ради мати полеглого Героя, колишнього очільника освіти Коломиї Любомира Бордуна – Надія Бордун заявила, що домагатиметься зняття з посади міського голови Коломиї Богдана Станіславського.

Повідомляє Інформатор із залу засідань.

19 вересня о 14:00 в залі засідань міської ради розпочалося позачергове засідання виконавчого комітету, на якому мали продовжити розгляд питання про фактичну мережу закладів освіти управління освіти Коломийської громади на 2024/2025 навчальний рік.

Нагадуємо, що на попередньому засіданні коломийські батьки та колективи дитячих садків виступили проти скорочення кількості груп й зокрема зведення разом старших і менших дітей. Слово їм надали, а проте вимог таки не виконали. В певний момент в залі паралельно з голосуванням за інші питання брали слово хто хотів, деякі активісти намагалися докричатися прямо з місця. Детальніше у статті: Крики “Ганьба” і завалене питання мережі закладів освіти: що відбувалось в ратуші 17 вересня

Читайте також: Чи реально відкликати мера з посади?

Влада Коломиї таки пішла на те, аби скоротити 11 груп у садочках громади. Всупереч опору активістів члени виконавчого комітету таки проголосували за затвердження мережі. До деяких закликів небайдужих батьків дослухались, проте садок №18 таки потрапив під скорочення.

Після того, як члени виконкому проігнорували частину звернень активістів мати загиблого захисника, колишнього головного освітянина Коломийської громади Любомира Бордуна пані Надія Бордун оголосила, що розпочинає процес збору підписів за відкликання з посади міського голови Богдана Станіславського.

Дивіться запис прямого ефіру:

До речі, це вже вдруге активісти ініціюють збір підписів за відкликання з посади голови громади Богдана Станіславського: у 2022 році коломиянин вже починав збирати підписи за відставку міського голови.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору