Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Незадекларована “краса”: прикарпатка намагалася незаконно провезти засоби по догляду за волоссям

Прикордонники продовжують знаходити в автівках українців чимало незадекларованого товару. Зокрема, нещодавно мешканка Івано-Франківщини намагалася провезти понад 300 одиниць доглядових засобів, а у киянина виявили фарби для перманентного макіяжу на понад мільйон.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на Львівську митницю.

В пункт пропуску «Краківець-Корчова» із Польщі прибув мікроавтобус Renault Master, яким керував мешканець Києва. Під час проходження кордону він задекларував лише особисті речі. Та в багажному відділенні його автівки митники виявили 1072 баночки з фарбою для перманентного макіяжу, вартістю 1,5 млн гривень.

Крім того, в автівці 33-річної жительки Прикарпаття було виявлено 315 одиниць незадекларованого засобу по догляду за волоссям на 160 тисяч гривень.

За цими фактами працівники митниці склали адмінпротоколи, відповідно до ч.2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору