Інформатор Коломия

ГРОШІ

Осінні новинки: добірка книг для саморозвитку

Осінні новинки: добірка книг для саморозвитку

Цього сезону на книжкових полицях з’явилися захоплюючі нонфікшн новинки, які торкаються актуальних тем та проблем сучасності. Від дослідження негативної упередженості до розуміння людської дурості — ці книги пропонують унікальні погляди та корисні стратегії для поліпшення життя в складні часи. 

Інформатор Коломия розповість про нонфікшин новинки цієї осені.

“Негативна упередженість. Як її подолати та навчитись керувати своїм життя” Джон Тірні, рой Баумайстер

Чому критика може настільки нас спустошувати, навіть якщо вона супроводжується великою кількістю похвали? Чому люди охоче вірять у теорії змов? І чому закохані пари розлучаються, незважаючи на почуття один до одного? Таких питань може бути безліч, але відповідь одна — це негативна упередженість. Ця книга допоможе вам протистояти негативу і покращити більшість сфер життя, використовуючи перевірені стратегії, такі як раціоналізація, принцип Поліанни, правильна подача поганих новин тощо.

“Закони дурості людської” Карло Чіполла

Дана книга є чи не найкращим методом зрозумітти, а згодом й знищити одну з найбільших проблем, яка заважає людству – дурість. Читаючи “Закони дурості людської” ви зможете дізнатись якими насправді є дурні за природою та характером. А також, що важливо знати, щоб вижити в світі, де багато таких людей.

“Зростання людини і суспільства. Нордична концепція більдунґу” Лене Рейчел Андерсен

Більдунґ — це поєднання моральної та емоційної зрілості. Термін також охоплює освіту та знання, необхідні для успішного існування в певному суспільстві. Ця ідея виникла у XIX столітті в Скандинавії й сприяла трансформації цих країн від аграрних феодальних структур до сучасних демократичних і індустріалізованих держав. Сьогодні, коли світ стикається з викликами цифровізації, глобалізації та екологічних змін, людству потрібна нова концепція, що відповідає вимогам XXI століття. Авторка книги досліджує, як вона може виглядати.

“Як не профакапити проєкт” Олексій Просніцький

Автор цієї книжки об’єднав основи проєктного управління, включаючи всі його елементи та інструменти, у єдину структуровану систему. Що ще важливіше, він ілюструє матеріал десятками прикладів з сучасної України. Також у книзі представлені 12 бізнес-кейсів, створених колегами з провідних українських компаній у різних сферах. Ця книга стане незамінним посібником для проєктних менеджерів у багатьох галузях, адже акцентує увагу на застосуванні отриманих знань в українських умовах.

“Мікротравми. Як не дати дрібницям зруйнувати життя” Мег Ерол

Людина може відчувати дискомфорт навіть через незначні, на перший погляд, повсякденні ситуації. Складні сімейні стосунки, стрес на роботі, газлайтинг і пасивна агресія — це лише кілька прикладів мікротравм, які можуть стати непосильним тягарем. Ця книга може стати вашим порятунком в боротьбі з тривожністю, перфекціонізмом, переїдання чи безсонням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору