Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хто наразі очолив Коломийський ліцей №1

Хто наразі очолив Коломийський ліцей №1

Більше двох місяців Коломийський ліцею №1 імена Василя Стефаника був без керівника. Та 20 вересня школа  отримала нову очільницю. Нею стала Галина Максим’юк. Щоправда, наразі пані Галина у статусі виконуючої обов’язки директора. 

Повідомляє Інформатор Коломия.

Міський голова Коломийської громади повідомив, що 18 вересня відбулась презентація стратегій розвитку ліцею №1 від кандидатів на посаду директора. А напередодні, за словами мера, провели зустріч із педагогічним колективом першої школи, де вирішили, що саме у такому форматі має проходити відбір на посаду очільника. На цю посаду претендували дві кандидатки: Галина Максим’юк та Оксана Гринів.

Відтак Галину Максим’юк обрали виконуючою обов’язки директора ліцею №1 у Коломиї.

Як зазначається, дотепер пані Галина викладала інформатику в Стефаниковій школі та була заступницею директора. Загалом вона має 14-річний досвід роботи у сфері освіти.

Нагадуємо, донедавна директором Коломийського ліцею №1 був Мирослав Граб. Він пропрацював на цій посаді 21 рік. Мирослав Граб пішов з посади у липні цього року. За його словами, він написав заяву за власним бажанням і додав, що причиною такого рішення стали проблеми зі здоров’ям.

Згодом з’ясувалося, що колишнього директора ліцею №1 звинуватили у хабарництві. Кілька днів тому Коломийський суд виніс вирок Мирославу Грабу у справі про отримання неправомірної вигоди. Виявилося, хабар директор отримав натурою за підписання акту по багатомільйонній закупівлі вікон і дверей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору