Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Начальником Івано-Франківської митниці став Юрій Іваськів з Коломиї

Начальником Івано-Франківської митниці став Юрій Іваськів з Коломиї

Коломиянина Юрія Іваськіва 19 вересня офіційно призначено начальником Івано-Франківської митниці. Останніх пів року він виконував обов’язки керівника цієї митниці. А проте, в цій системі чоловік працює вже 25 років.

Детальніше розповість Інформатор Коломия.

Юрій Іваськів очолив митницю Івано-Франківська відповідно до наказу Державної митної служби України від 19.09.2024 № 773-о, повідомляють на сторінці установи.

Іваськів Юрій Михайлович народився 3 серпня 1979 року у місті Коломия.

Як розповідають в Івано-Франківській митниці, він має 4 повні вищі освіти за спеціальностями: фінанси та кредит, публічне управління та адміністрування, державне управління, менеджмент (МБА).

Юрій Іваськів працює в митних органах з березня 1999 року. Свою кар’єру почав на посаді митного інспектора поста “Коломия”.  Займав інспекторські та керівні посади в митних органах Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської та Волинської областей. Раніше був заступником начальника митного поста «Прикарпаття» у цій області, а в березні 2023 року став виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці.

У 2020 році йому підтверджено спеціальне звання «Радник митної служби І рангу».

Раніше Інформатор Коломия аналізував декларацію Юрія Іваськіва. За 25 років в митниці він встиг накопичити чималі статки. Чим володіє Іваськів – читайте у статті: Квартири, машини, готівка у валюті: задекларував новий начальник митниці Івано-Франківська

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору