Коломия До сайту

Особисті речі й фото наредепа Андрія Іванчука виклали у музею Коломиї

Рік тому раптово у віці 50 років помер народний депутат Андрій Іванчук. На прощання до Коломиї з’їхалися сотні людей: представники влади, бізнесу, громадсько-політичні діячі. До річниці смерті Андрія Іванчука у Музею історії міста Коломия відбулося відкриття фотовиставки його пам’яті.

Повідомляє Інформатор Коломия.

Серед світлин знаходимо шкільні фото депутата і мецената, знимки у колі родини.

Також особливо цікавими є фотографії з періоду 90-х і до міленіуму: спортивні костюми, перші на той час круті машини, телефони.

“На другому курсі ми з товаришами вже відкрили юридичну фірму… фігурували як засновники та багатьох своїх викладачів взяли на роботу…”, – йдеться в уривку спогадів покійного до підбірки фото з цього періоду.

А. Іванчук: фото періоду 1990-2000 рр.

Серед викладених у музею експонатів знайдемо і особисті речі Андрія Іванчука: посвідчення, гамоти, подяки, значки, збірник кодексів та ін.

Нагадаємо, що Андрій Іванчук народився в місті Івано-Франківськ 16 червня 1973 року. Закінчив середню школу ім. Василя Стефаника в місті Коломиї, вступив до Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича на юридичний факультет. Закінчив його у 1996 році, здобувши спеціальність — «Правознавство».

Був обраним народним депутатом України 9-го скликання у 88-му виборчому округу, до якого входить Коломийський район, як самовисуванець.

Помер 25 вересня 2023 року. Похорон відбувався в Коломиї 27 вересня 2023 року. Свій вічний спочинок Андрій Іванчук знайшов на давньому коломийському кладовищі Монастирок.

Дивіться тут, як у Коломиї прощалися з Андрієм Іванчуком

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237