Інформатор Коломия

ВЛАДА

Пупки асфальту: на новій дорозі в Коломиї утворилися підступні діри

Пупки асфальту: на новій дорозі в Коломиї утворилися підступні діри

Вулиця Войнаровського десятиліттями чекала господарської руки. Але мрія збулась частково. 

Інформатор Коломия розповість чому.

У 90-х місцеві мешканці самі скинулися на ремонт дороги. Такого ремонту вистачило на майже  20 років. Але після двох перекопів ситуація була катастрофічна: болота по котики і провалля з багна після кожного дощу й за будь-якої відлиги стали тут неприємною нормою.

Місцеві ґазди приготувалися аплодувати після ремонту навесні 2024 року: суцільним шаром асфальту встелили цю дорогу працівники комунального підприємства “Полігон Екологія”. Та журналісти ще навіть не встигли вивідати, скільки ж то обійшлося бюджету, як чорний асфальт почав провалюватися.

До слова, перші кратери на вул. Войнаровського утворилися ще у липні, до трьох місяців по ремонту.

Як нині виглядає нова дорога – дивіться у відео:

Дві дірки утворилися у різних кінцях вулиці Войнаровського. Сама яма виглядає невеликою, та коли заглянути, то побачите чималого об’єму порожнечу. Допоки уважні водії об’їжджають ці нори, то провалені діри не більшають. Але небезпека для автовласників таки є. А оскільки ця дорога без тротуарів, то необачний крок може обернутися для пішохода стрімким падінням й битими колінами.

А крім того неподалік перехрестя вул. Войнаровського із вул. Николишина зустрінемо ще й діри довкола каналізаційного люка із гоноровими литими літерами КОЛОМИЯ та гербом.

Нагадаємо, ремонт дороги на вул. Войнаровського проводило КП “Полігон Екологія” наприкінці квітня 2024 року.

Новий начальник КП “Полігон Екологія” Ігор Соловка взяв до уваги зауваження журналістів щодо проваль на вул. Войнаровського. Каже, що на днях майстрів відправить на обстеження пошкоджень і виправлять ці ділянки.

До теми: Тріщини та крихкий асфальт | Як зараз виглядають вулиці, які заасфальтували наприкінці минулого року

Натомість на цй вулиці можна зустріти незрозумілі “поребрики” з асфальту

Ну, чи не пупок?

А тому будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору