Інформатор Коломия

ГРОШІ

Контейнерів для сміття на майже півмільйона гривень закупили у Нижньовербізькій громаді

Контейнерів для сміття на майже півмільйона гривень закупили у Нижньовербізькій громаді

Комунальне підприємство “Благоустрій ОТГ” Нижньовербізької сільської ради закупило майже 400 контейнерів для сміття на суму 420 тисяч гривень. Комунальники провели два тендери на придбання сміттєвих баків, але всі закупили у столичної фірми.

Інформатор Коломия вирішив дослідити закупівлі цих сміттєвих баків.

Спершу КП “Благоустрій ОТГ” Нижньовербізької сільської ради оголосило тендер на закупівлю пластикових контейнерів для збору сміття об’ємом 120 літр. За три сотні таких сміттєвих баків нижньовербізькі комунальники готові були заплатити 420 тис грн. Втім, у ході торгів ціну вдалося знизити на 100 тис грн.

Скріншот першої закупівлі сміттєвих баків для Нижньовербізької громади

Переможцем тендеру стало ТОВ “ЮА ПРО”. 300 контейнерів для сміття фірма запропонувала поставити за 316 тис грн. Відтак вартість одного баку склала 1 053 грн. Договір із постачальником КП “Благоустрій ОТГ” заключило наприкінці липня цього року.

До теми: На мільйонній закупівлі сміттєвих баків для Городенки переможець скинув… 40 копійок

А на початку вересня нижньовербізькі комунальники вирішили закупити ще сміттєвих баків. 74 контейнери для збору твердих побутових відходів на 120 л бренду PLASTIK GOGIC знову придбали у ТОВ “ЮА ПРО” за 104 тис грн. Тут ціна за 1 бак сягнула 1 368 грн.

Як повідомили у Нижньовербізькій сільській раді, кошти на закупівлю цих сміттєвих баків було виділено з сільського бюджету на одній із сесій. Вони призначені для споживачів, які уклали договір на вивезення сміття. Щоб отримати контейнер, потрібно звертатися до старостату чи сільської ради.

Згідно даних платформи YouControl, ТОВ “ЮА ПРО” зареєстроване у Києві два роки тому. Розмір статутного капіталу фірми складає 20 тисяч гривень. Засновником вказаний Михайло Олександрович Титаренко. Керівник – Шкрабак Вікторія В’ячеславівна. Компанія заключає договори на поставку контейнерів для сміття та не тільки в різні громади по всіх Україні.

Скрін з YouControl

Головне фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору