Інформатор Коломия

ГРОШІ

Іспанський саботажник весіль прикидається таємним коханцем

Іспанський саботажник весіль прикидається таємним коханцем

Іспанець знайшов незвичайний спосіб заробітку — він з’являється на весіллях, видаючи себе за таємного коханця нареченої або нареченого, і переконує їх утекти разом.

Про те як з’явилась така професія та яка заробітна плата в руйнівників весіль розповість Інформатор Коломия, посилаючись на Work.ua.

Чоловік на ім’я Ернесто став місцевою знаменитістю в Іспанії після того, як його відео стало вірусним на TikTok.

За його словами, незважаючи на те, що багато людей вважають весілля найщасливішим днем у житті, для деяких це стає справжнім випробування. Саме ці люди стають його клієнтами.

Суть послуги полягає в тому, що за 500 євро Ернесто з’являється на весіллі замовника, видаючи себе за їхню справжню любов, і переконує їх утекти разом.

«Якщо ви сумніваєтесь, не бажаєте вступати в шлюб, або не знаєте, як відмовитися, не переживайте — я зроблю це за вас. Просто повідомте мені час і місце, і я прийду на церемонію, заявивши, що я — ваше кохання на все життя, і ми втечемо, тримаючись за руки», — пояснює Ернесто у своєму відео в Tik Tok.

Все починалося як жарт, але швидко перетворилося на бізнес після численних запитів від людей, які справді хотіли скористатися його послугою. Тепер він заробляє 500 євро за весільний зрив і отримує додаткову плату за непередбачені ситуації, такі як удари. За кожен ляпас він отримує 50 євро.

Ернесто стверджує, що його послуга стала дуже популярною, і зараз його робочий графік розпланований аж до 2 листопада.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору